Místo o boji proti domácímu hmyzu

Osvědčené metody ničení štěnice domácí, která vykazovala vysokou účinnost

Статьи Článek 4 má připomínky

Zvažte řadu metod, které skutečně pomáhají zcela zničit chyby v bytě ...

Chcete vědět, jak a jakým způsobem se obyčejným lidem, kteří čelí problému výskytu štěnice domácí ve svém domě, podařilo tyto parazity úspěšně zbavit? Následují konkrétní doporučení a techniky, které spolehlivě přinesly pozitivní výsledek. Sledujte a komentujte na samém konci stránky!

(Vedle jmen jsou odkazy na příslušné články webu, kde byla vznesena poznámka o úspěšném zničení štěnice domácí v domácnosti).

 

Specifické metody chovu štěnice domácí

Klava: 11/01/2016 v 22:24

Moje dcera v pronajatém bytě měla také chyby. Zlikvidovali všechny věci a dali je do sáčků na zimu, a pak všechno, co bylo možné namalovat v barvě, která schne 3 dny. Obecně platí, že když se vrátili domů, hrůza o tom, kolik brouků uvízlo a zemřelo na vůni barvy. Tato hrůza, jak se ukázalo, kolik jich bylo. Radím všem, jejich chyby jsou pryč.

 

Andrey: 06.26.2015 v 14:40

Dostal jsem se do situace: zdravotní sestra, uzbecká, žila doma, táhla oblečení s štěňaty. Maminka leží, není možné provádět zpracování. Přišel s originálním způsobem nakládání s štěňaty - zakryl všechny postele plastovým obalem s volnými konci. Ukazuje se, že chyby nemohou vylézt na svisle visící film. Výsledek - v posteli nejsou štěnice domácí, a ty, které byly po krmení, se plazily pod matrací a padaly do kapes ve filmu.

Vasya: 01.20.2017 v 18:05

Andrey! Přesně! Funguje to! Je nutné přesunout postel od stěn a od nábytku, a zabalit nohy lavsan páskou. Nemůžete vyloupit zrcadlo lavsan. Chcete-li zkontrolovat, doporučuji házet chytil jedince v plastové láhvi. Hodil jsem ho do láhve mléka. Takže zjistil, že se nemohou dostat ven. Další věc je hrozné příběhy o „superinteligenci“ klopovye - údajně mohou vylézt na strop a skočit odtamtud ke spící osobě.

 

Tatyana: 11.26.2016 v 05:19

Když se v pohovce syna objevily chyby, vyhodili pohovku. Pod tapety prošel štěnice domácí, bez odstranění tapety. Pak jsem tato místa umyla mýdlovým hadrem. A na zdi a na tapetu. Naštěstí, chyby byly jen v nemnoho míst kde tapeta se pohybovala, v oblasti umístění pohovky. Pouze pak odstranil tapetu a vyhodil. Uplynulo 6 let, neexistují žádné chyby.

 

Oksana: 11.11.2014 v 05:24

Pro ty, kteří zoufale přivedou tyto plazy! (Před dvěma lety jsem měl opravdový problém). Můj byt je vždy velmi čistý, není zde žádné přelidnění, a když na těle dětí byly červené skvrny (kousnutí), ani jsem si nedokázal představit, že by to mohlo být štěnice domácí. Obecně platí, že samostatný příběh, jak lékaři zacházeli s naší rodinou po dobu 3 měsíců pro alergie ... Obecně jsem zjistil, příčinou červené skvrny na pohovkách a pak naivně rozhodl, že bych se zbavit snadno a jednoduše. Moje máma, nemohla jsem si ani představit, že by to byla válka! Se všemi výše uvedenými prostředky: aerosoly, terpentýn-založené aerosoly, přičemž pohovky na mráz, mytí a mytí čalounění sedacích souprav, ošetřování bytu mnohokrát (oni všichni všichni dusili z těchto fondů), obecné čištění každý týden, společné nájezdy na štěnice domácí se sousedy (jeden byt nebyl Chtěl jsem být zpracován - opilci jsou zdrojem infekce v celém vchodu! Všechny problémy přicházejí z nich) ... Šest měsíců to bylo hrozné, po všech procedurách se všechno vrátilo po 2 týdnech ... Stručně řečeno, to mi pomohlo. Pro všechny výše uvedené. Podrobně jsem popsal své neštěstí, protože Jsem nervózní člověk na špínu a ty chyby mě úplně zabily. To je můj nástroj, který je už úplně šílený a v noci nespí. Poslední věc, kterou jsem udělal - jsem všechny SOFA WRAPPED v POLYETYLENE.Pevně Nezanechává žádné díry! Můžete si koupit válcované (poměrně trvanlivé) polyethylen (mnoho metrů bude pracovat, vypočítat sami) a celou pohovku nebo postel, rozkládací pohovka, pokud budete spát takhle, s nohama, zabalit ji plastem, a upevnit (lepené) pevně na švy. V několika vrstvách (není líto) široká páska. Tito tvorové se nemohou plazit na polyethylenu a nežijí na něm! A mohli bychom! Osm měsíců tak v noci polklo, zatímco tito paraziti zemřeli na sedačkách (čtyři měsíce nepomohli, odstranili a znovu - skvěle! Vyšli jsme, opět jsme zpracovali a zavřeli), ale nakonec bylo vše v pořádku! Opravdu jsem chtěl zabalit polyethylenový byt! Tady, dobří lidé, kteří by měli dát takový šílený recept. Hodně štěstí všem v nerovném boji! Půjdu a půjdu na pár míst ... Slunce svítí stejně všem!

 

Lydia: 01/09/2016 v 13:55

Ahoj všichni! Pár dní přemýšlel, psal nebo nepsal o tom, jak jsem se zbavil štěňátek. Metoda je velmi nebezpečná a vyžaduje přesnost. Takže budete potřebovat: plavecké brýle - nutně (a ne, že budete spalovat všechny oční cévy, ale to je slepota), stavební respirátor (nejlepší), rukavice, župan nebo nějakou jinou starou věc, šátek nebo čepici, vzduchový uzávěr (pokud 2 nebo 3 pokoje, budete potřebovat 2 aerolampy), svíčky k nim a kyselinu octovou. Aerolampy by měly být velké, s velkou miskou. Myslím, že mnoho lidí ví, že před proséváním je nutné zabalit všechny produkty, včetně svařování a krmiva pro domácí zvířata. Odstraňte rostliny z domu, a co je nejdůležitější - děti a zvířata. Nedotýkejte se věcí, nechte koberec zůstat na místě. Kyselina octová zabíjí všechno, spolu s chybami zbavit roztočů. Dezinfekci zahájíme uzavřením vývodů vzduchu tak, aby se mikročástice nedostaly k sousedům. Zavřeme otvory, takže koncentrace kyseliny octové bude silnější. Nasaďte si veškeré vybavení popsané výše, zapálte svíčku v aerolampu, nalijte kyselinu octovou, položte ji poblíž výjezdu (na chodbě).

Sami v této době jdou do koupelny. Po 10 minutách (asi 4 minuty na zahřátí lampy) lehce vyjměte lampu u dna (je horká) a přeneste ji do místnosti, podržte ji po dobu 10 minut a také ji položím do pohovky, kde je prádelna, ale výška krabice by měla být vyšší než samotná lampa. Uvedení lampy do krabice, pohovka při odchodu v narovnané poloze a také 10-15 minut. Pokud je spousta štěnice domácí, to znamená, že je žádoucí zpracovat a šatní skříň, každý box je přibližně 3 minuty. Dbejte na to, aby se věci nedostaly do kontaktu s lampou (jednoduše ji odložte). A na konci dezinfekce dát lampu uprostřed místnosti po dobu 20-25 minut, v závislosti na oblasti místnosti, mám 18 m2. Nezapomeňte na bezpečnost: pokaždé, když je lampa vyměněna, jděte do koupelny nebo na přistání, abyste se postarali o vaše plíce. V lampě kyselina octová se vypařuje, je nutné nalít.

Po celé proceduře vypněte lampu, vylijte kyselinu octovou a opusťte prostory, nejlépe na jeden den. Další den důkladně větrejte místnost a všude otřete všechno, a je lepší umýt, potřít koberce nebo mokré čištění koberců (jen vysavač se nedoporučuje). Vyčištěno a teprve poté přinese domů děti, zvířata, rostliny. Popsal jsem zde, že začínáme s chodbou, takže se staráte o své sousedy. Pokud začnete hned z místnosti, je pravděpodobné, že některé z "oblíbených klopiki" budou mít čas jít k sousedům. Je lepší otrávit všechny sousedy. Zbavil jsem se štěnice domácího a také sousedi otrávili, byl tam jen jeden soused, který s nikým nesouhlasil, a ty chyby by zase šly. Takže si myslím, že není lepší se zbavit takových sousedů na začátku a po chybách je snazší se jich zbavit)).

A také poznámka: nový druh chyb. Měkké tělo, ale velmi houževnaté, po kousnutí nejsou na těle žádné červené skvrny a na posteli nejsou žádné krevní skvrny. Světlo se nebojí, plazí se nahoru elektrickým osvětlením. Buďte opatrní při dezinfekci, postarejte se o sebe a hodně štěstí všem.

 

Violetta: 06/01/2016 v 21:32

Hledáte, hledají, kde se tyto štěnice skrývá. Po zpracování celý byt přestal kousat. Byly objeveny jen o měsíc později (nevěřte tomu!) V hrnci pokojové rostliny v zemi! Celý roj ((Dead. A nikde, protože to není napsáno, že na takovém místě, kde mohou být!

 

Marina: 11/04/2015 v 20:34

Catherine, budeš se pronásledovat, jen ti chybí čas. Obchod znamená jednat pouze na samotných chybách a vejce zůstávají. Před více než třemi lety byli štěňata otrávena v maminčině bytě, byli povoláni odborníci, přišla žena, kropila vodou z vodovodu a postříkala všechno, co mohlo být. Řekla, že tato sloučenina zabíjí všechny: vejce, larvy a dospělé. Nežili jsme tam několik dní, i když žena řekla, že by mohla přijít za pár hodin. Od té doby si chyby nepamatují, všichni jsou mrtví. A moje matka se zpočátku snažila vyvinout lidové léky, takže se množí k hrůze. Netrpějte, zavolejte dobrých specialistů, pomohou vám. Ani nábytek, ani věci se nezhoršily, jediným negativem je trvalý zápach, který pak dlouho zmizí.

 

Victor: 29/03/2016 v 09:42

Chci se podělit o svůj příběh, jak jsem je vyhrál. Už jsem zanechal svůj komentář o tom, že ruce prostě klesají a výsledek je nulový. Takže to, co mám, je: byt je starý, sousedé jsou „velmi milí lidé“, první patro. Poradenství je velmi jednoduché: týdenní obecné čištění. Moje podlaha s přídavkem bělidla, také otřete touto vodou všechno, co můžete otřít. Všechny pohovky a skříně se také pohybují, aby otíraly podlahu, zejména kolem postele. Pak zpracovávám základní desky, čalounění a pohovky v záhybech. Kde jsem si všiml jejich hnízda - dravec pro štěnice domácí, prodávaný v každém obchodě. Nespracovávám moc, tak jsem šel jednou. Obecně platí, že jedna láhev pro dvoupokojový byt stačí pro dva úklid. Trvá téměř den, než udělá všechno, ale stojí to za to. Výsledek - každé čištění, které nacházím pod pohovkami mrtvých nebo napůl mrtvých brouků. Nevím, odkud pocházejí, ale hlavní věc je, že se k nám nemohou dostat. Po dobu dvou měsíců manželka klidně spí a tak já. Hodně štěstí všem, nevzdávej se.

 

Vyacheslav: 02/12/2016 v 00:54

Možná řeknu své balalajce. Máme pokoj v komunální v centru Petrohradu. Minuli to sami, po 3 měsících jste se odstěhovali, říkali, že je jedli brouci. Oni je otrávili, rozebrali veškerý nábytek a zničili vejce, přestěhovali se do hostelu a žili po dobu pronásledování. Ale nic mu nepomohlo. Místnost byla bez opravy, tapeta se již dávno vzdálila od zdí (tam za nimi žili). Parkety jsou také staré.

V důsledku toho, VŠECHNO, co bylo v místnosti, jsem odhodil, nařídil gazelu, aby si vzala nábytek, knihy, stoly atd. Poté byla tapeta odtržena a byla provedena kontrola škůdců. Pak udělali čelní výtah a rok (!) Nikdo tam nežil. Jak víte, brouci nežijí tam, kde není nic k jídlu, to znamená tam, kde nejsou žádní lidé, ale mohou spadnout do anabiózy a zůstat v ní velmi dlouho. Noví nájemníci jeli dovnitř a o měsíc později se odstěhovali, aniž by řekli cokoliv a bez varování (nevěděli, že v místnosti byly chyby dříve). Oni spali na podlaze, ložní tlusté matrace. Když jsem za nimi vcházel do místnosti, viděl jsem na podlaze olejovou vatu a plazil se. Všechno mi okamžitě vyšlo najevo.

Během opravy nebyly parkety nahrazeny, ale pouze lakovány. Po další půlroce jsem odstranil parkety a odhodil je a provedl kontrolu škůdců. Po tom, nařídil položit laminát. K tomu nejprve dejte dřevotřískovou desku a všechny spoje jsou vyplněny pěnou, brouky milují život v kloubech (to mi řekl vyhlazovač).

A teď občas trávím noc v této místnosti, ještě tam není moc nábytku. Pokud něco, štěňata milují dřevo a moje postýlka je kovová. I když jsem je neviděl, a ani kousal, pah-pah-pah. Abychom je mohli porazit, potřebujeme globální operaci.

 

Julia: 25/25/2015 v 1:04 hod

Štěnice je děsivá! Ten, kdo je nemá, nikdy nepochopí trápení lidí. Nikdy jsem nevěděl, co to je. Příbuzní provedli opravy ve svém bytě, koupili levné stavební materiály, po chvíli dostali chyby.Po jejich příjezdu k nám na návštěvu za čtyři měsíce a máme je. Bite horor jako puchýře, strašná alergie, svědění, jako malomocný, noční můra. Jen mě kousnou, ale nedotkli se jejího manžela nebo dítěte. Příbuzní koupili produkt „Executioner“, nakládali s ním sami, zmizeli z nich. Bojovali jsme s lidovými prostředky, sedací soupravou se převlékli trajektem, položili na balkon, v zimě, všichni vysávali a čistili, což jsme neudělali. Jsou pryč! O pět měsíců později začala noční můra. Opět se začalo kousat. Příbuzní se neobjevili. Zavolali specialistu, celý byt zpracoval za 1500 rublů. Nehryzte se. I když v našem domě už přišel na výzvu, v desátém patře, a my žijeme v šestém patře. Domníváme-li se, že se plazí na větrání, sloty, zásuvky, pak kdo ví, možná se tato hrůza začne znovu ...

 

Anonymní: 01.11.2016 v 08:13

Jo. Asi před dvěma lety jsem narazil na stejný problém. A ghúlové jedli jen já. Po otrávení, dušení a po chvíli se znovu objevili. V důsledku toho hodil pohovku, udělal vážnou opravu. Změnil jsem všechny zásuvky, nábytek, laminátové podlahy, které byly nahoře, potažené polyethylenem a na okrajích naplněné silikonem. Už se neobjeví za dva roky.

 

Tanya: 11.12.2015 v 12:43

Objevil se nikde, pronásledován, než je to možné. Rozvedla se s manželem a brzy zmizely chyby, stejně jako její manžel, bez stopy! Přísahal na něj moc. Nyní žije na druhé straně manžel. Žádný úder, mír doma a nikdo neskrývá.

 

Chyby v apartmánu 1: 01/07/2015 v 18:37

V našem bytě byly chyby, objevili se po cestě a zastavili v podezřelém hotelu na pár dní. A nic takového jsem si nevšiml, jen jsem cítil pach některých chemikálií na jednom z pater. Také jsem si myslel: mohou být něčím otráveni?

Obecně to přinesli sami a nechápali, co a jak moc. Není okamžitě nalezen kousnutí. Bylo to jen, že svědění, bylo nemožné pochopit i pro některé nepochopitelné body. Teprve po několika měsících v noci jsem se probudil s hrůzou na skutečnost, že se kolem mého zápěstí něco plazí. Byla to chyba. Když jsem složil dřevěnou prkno od postele, našel jsem prostě shluky výkalů štěnice. Je divné, jak se mohli tak rychle rozmnožit a přehlížet.

Samozřejmě, koupil peníze, s nejdražší. Vylili všechno možné, včetně matrace. Téměř deset dní jsme šli spát v obývacím pokoji se všemi preventivními opatřeními. Všechny oděvy byly vyčištěny a sušeny v elektrické sušárně za vysoké teploty.

Vrátil jsem se zpátky do ložnice a našel jsem pod matrací pod zdí spoustu mrtvých. Ale život v matraci sám pokračoval. Zabaleno v spec. plastový sáček s vnitřním postřikovačem objednaný z Ameriky. Ne, dokonce i po měsíci žili. Matrace a rám postele (velmi drahé, Francie, musel být vyhozen). Vzhledem k tomu, že materiál již měl černé charakteristické body. Noční můra trvala 2 měsíce. Prostě se nevrátili. Šli jsme do rozety pro nás v obývacím pokoji. Speciální prášek, rozprašovače nejmodernějších firem nám nepomohly. Přivolali jsme profesionály.

Všechny stříkané a zpracované přepravovány na balkon. Všechno muselo být vyprané, v černých pytlích svázaných lepící páskou a také oddělených od ostatních věcí.

Záclony, záclonové tyče, nábytek. Všechno bylo zpracováno. V bytě se mohl vrátit až po 8 hodinách. Pocit znechucení, únava. O dva týdny později se léčba opakovala, jen pro případ. Poté zmizeli. Problém je v tom, že moderní hmyz má velmi vysokou imunitu a přežití. Dokonce jsme vyzkoušeli smradlavé ošklivé Karbofosy, které je zakázáno používat například v domácnostech v EU. Zemřely pouze ty, na které produkt konkrétně spadl. Moje rada: věřte mi, v této společnosti nepracuji a z tohoto komentáře nedostávám žádné výhody. Pokud máte pocit, že je problém a daleko - používejte profesionály. Ztratili jsme pohovku, postel a matraci, protože jsme ji dotáhli, ale už jsme se nemohli vyrovnat.

 

Anonymní: 09/07/2016 v 00:53

Strávil jsem také peníze, dokud jsem nepochopil všechny peníze, které jsem měl, a snažil jsem se, všechno přesně po nějakém čase vyletělo ven.Nakonec provedl experiment: začal šváby. Po nich, o měsíc později, jsem neviděl jednu chybu, švábi jsou jejich hlavními nepřáteli a o rok později koupili pasti na šváby, všechny je zničili. Šváby snadnější stáhnout mnohem více než štěnice domácí. Nyní kopy štěstí!

Nerd: 09/10/2016 v 11:37

Je pravda, že švábi požírají všechno a vajíčka štěnice domácí. Ale jen vejce. Takže potřebujete 2 nástroje: šváby a čas.

 

Olga: 07/10/2016 v 06:09

Ahoj, soudruzi v neštěstí! Další lidový lék - mám po obvodu lepicí pásku s lepící páskou. Ne ten, který je ve formě filmu, ale ve formě lepenkových desek s lepidlem. Třetí den se na ni nádherně drží. Další týden se prostě nemohou plazit. Pak musíte pereobkleivat. Ale neměly by existovat žádné mezery a list, tím širší, tím lépe - takže ani polštář, ani přikrývka, ani ruka, ani noha mimo obvod by nevystřely. Přinejmenším můžete chránit děti a sebe před kousnutím.

V této fázi jsem získal klid, klid a schopnost spát v noci. Pravděpodobně je hladoví. Budou přezimovat bez jídla. Ale tady je živá návnada na skladě.

 

Tepelné způsoby boje

Kotyara: 11.28.2015 v 11:59

On také zpanikařil, když se dozvěděl, že tito paraziti byli chováni v mém bytě. Vyzkoušel spoustu různých nástrojů, ale přinesl jen parní generátor. Překvapivě, oni byli jen v jedné místnosti, z nějakého důvodu oni nikdy přišli k mému pokoji, ačkoli tam bylo více než dost času pro to)) \ t

 

Inna: 12.12.2015 v 22:02

Způsobil dezinsekční službu, zpracoval 2 krát. Jak byly chyby, tak to je. Koupili jsme parní generátor, rozbalili pohovku, prošli trajektem kolem všech soklů. Úplně zničeno!

 

Elena: 14/14/2016 v 19:31

Před rokem jsem našel svědění skvrny na mém těle, dermatolog tvrdil, že se jednalo o bleší kousnutí. Domy jsou dvě kočky - čisté, bez parazitů. Po několika dnech zůstaly krevní skvrny na bílém listu ... Pisatel, 100% chyb v gauči. Podšívka je vícevrstvá, svazek drážek a záhybů. Uprostřed místnosti vytáhla pohovku, pokud možno rozloženou na části, roztrhla zadní kryt a odhodila ho. Začala parní generátor a pomalu, v milimetrech, celou pohovku napařila, zároveň prošla všemi sokly a korkovou úpravou skříní a stěn. Nechal jsem to na jeden den, druhý den jsem vše opakoval - doma to bylo, jako v turecké parní lázni, horké a vlhké - ale už rok jsem byl klidný a pohovka se neměla měnit))

 

Julia: 25/04/2016 v 00:20

Četl jsem obrovské množství článků na internetu. A oni i záclony, i na podstavce. Koupil jsem si profesionální lék, 1 litr (musí být zředěn, postříkán zahradou). Koupil jsem Reida a další, jako je on, a střílel přímo na štěnice. Hlídejte je, nespal až do 4-6 hodin. A pak jsem koupil (samozřejmě jsem strávil 52 tisíc rublů) italský parní generátor. Tady je ta věc! Výstup páry 120 °! A tito tvorové na gauči prudce stoupali! V každém slotu je nutné. A když se vylíhla maličkost vajíček (červená), vylezla z horké páry a rozdrtila ho. Obecně, ne rychle, ale vyhrál jsem je! 2 pohovky. Z dětské pohovky (modulární nábytek), film již vypadl, tato teplota byla vysoká. A teď mám generátor pouze pro čištění. Byla to zima roku 2015.

 

Vasya: 09/13/2016 v 05:14

Zkoušel jsem spoustu věcí, každý nástroj pomáhá trochu, ale nejefektivnějším nástrojem, který zničí štěnice štěnice 100 procent, je parní generátor. Stačí přivést proud horké páry do stanoviště štěnice domácí a okamžitě se vaří (jako vejce, vařená).

 

Anonymní: 19/19/2016 v 09:33

Jak si vzpomínám, tak husí kůže ... Máma žila v koleji, když se vrátila domů, transportovala spolu s lůžkem těchto tvorů. Jedli jen já, nemohli spát. Okamžitě nerozuměl, myšlenkové alergie. Než otrávený, nic mu nepomohlo, jen to bylo horší, bylo jich spousta ((Pouze zpracování s parníkem pomohlo, všechno otparili, a teprve pak tato stvoření zcela zemřela. Opravdu, ani nepřítel by to nechtěl ((

 

Použití lidových prostředků

Lily: 5. 10. 2014 v 15:09

Chci říct svůj příběh.Jak jsme bojovali s těmito parazity. Řeknu hned, že se jedná o velmi dlouhý proces, který vyžaduje trpělivost. Ale z vlastní zkušenosti mohu říci, že do nich můžete vstoupit. Také jsme bojovali s štěňaty. Zpočátku jsme se přestěhovali do bytu, který jsme zdědili po našem dědečkovi. Všechno viselo s koberci, nábytek není jasné, co je. Oprava byla plánována postupně. Jedna místnost byla zušlechtěná, je velmi světlá, neustále slunce. Velký pokoj na úkor koberců, stěn a balkonu je velmi tmavý. Brouci mě jen kousali. Jsem alergický a astmatický, kůže je velmi citlivá, otok s jakýmikoliv dráždivými látkami.

Takže mě jen kousali, ale můj manžel mi nevěřil, hodil všechno na komáry. Nezastavil jsem se na tom, odstranil jsem ze stěn všechny koberce. A protože podlahy jsou staré, koberec, který byl na zdi, byl položen na podlahu (rád sedím na podlaze). Ale vždycky to bylo kousnutí. Jednoho dne jsem viděl chybu na zdi. Zavolala svému manželovi, řekl, že to byla jen chyba.

Obecně platí, že i když jsme stále chápali, kdo a co nás trápí, byl to slušný čas. Slušně se rozmnožili. Bydlíme v 9. patře, v domě nedošlo k opravě po dobu 40 let. V suterénu se usadili štipkáři, kteří byli pravidelně vystěhováni. Začal hledat pomoc na internetu. Hodně jsem lopaty, protože v noci jsem nemohl spát. Mám strach z paniky z hmyzu, a když stále víte, kdo a co vás kousne - nelze to vůbec popsat.

Spal jsem jen odpoledne. Zároveň mám kočku a ne jednu. Mám také astma. S tím vším, nemohli jsme opustit na týden zpracovat byt. Našel jsem recept, který nám víceméně vyhovoval, ale trochu ho změnil.

Zelené mýdlo - 4 díly; terpentýn - 1 díl; petrolej - 2 díly; voda - 12 dílů;

Zelené mýdlo se rozpustí v teplé vodě, terpentýn a petrolej se přidávají za důkladného míchání.

Terpentýn - 12 dílů; petrolej - 6 dílů; denaturovaný alkohol - 3 díly; naftalen - 1 díl.

Jak používat: umýt teplou vodou, kde se vyskytují chyby a jejich larvy, a aplikovat štětcem jednu z těchto směsí. Tato operace se opakuje několik dní, dokud chyby nezmizí.

Rozhodl jsem se bojovat s lidovými prostředky. Koupil jsem si bylinu z pelyňku a vložil ji do pytlů v šatnách. Udělal jsem infuzi trávy (ne v sáčcích) as touto infuzí jsem umyl podlahy, aniž bych stiskl hadr, takže jsem to nechal na noc. Jednou

Pak si koupila terpentýn a dehtové mýdlo. Manžel sebral terpentýn do stříkačky a nalil ho do všech trhlin. Než jsme vyhodili z místnosti všechno kromě zdi. Pokoj nespal. Školka byla v křesle a koberci, který ležel na podlaze. Měli jsme štěstí, chyby jsme měli jen v jedné místnosti, která je nejtmavší ve dne. Štěnice domácí netoleruje denní světlo. Manželi, když zvedl židli a bugové se od něj plazili, pak mi věřil.

Poté jsme šli s terpentýnem. Místnost byla několik hodin zavřená.

A v noci třeli stěny a podlahy mýdlem. Mýdlo změkčené v horké vodě. Chcete-li získat kapalinu, jako jsou palačinky: není tlustý a není tekutý. Aktivita těchto tvorů začíná po 2 noci a před svítáním. Takže na začátku třetího jsme s manželem vstoupili do místnosti, zapnuli světla a začali je zabíjet. A tak každý den po dobu dvou týdnů neustále míjel mýdlovou vodu. Pokaždé, když se čerstvé a teplé vody. Po tom dvakrát týdně. Nevysvětlitelná vůně, ale je lepší ji snášet! Podlahy nejsou prané, pouze vysavače.

Chci také říci, že lze pozorovat dospělé štěnice domácí. Ale malé je velmi těžké vidět. Stáli jsme půl hodiny u zdí a dívali se. Pokud se na něj podíváte, nic není viditelné, a jakmile se začne pohybovat, můžete si všimnout sotva viditelného bodu (nejmenší z nich jsou nejhorší, kousají velmi bolestivě, protože mají hlad a potřebují růst).

Teď mohu říci, že jsme se jich zbavili. Jak se ukázalo, že náš dům je úplně nakažený. A přišli k nám ze sousedů, kteří je také tiše otrávili a rozložili se na své sousedy. Domnívám se, že byste neměli být hanbliví a hush up problém, protože chyby budou běžet napříč. Je nutné je spojit celým vchodem.

Hodně štěstí všem, kteří se s takovými parazity potýkají! Byl bych rád, kdyby naše cesta pomohla někomu jinému.

 

Anastasia: 12/05/2015 v 03:48

Bydlím v koleji. Asi před 2 lety jsem narazil na tento problém. V pokoji přítele se objevila štěnice domácí. Byla to noční můra! Bojovali, jak jen mohli. Aerosoly nepomohly. Jak levné, tak drahé. Způsobila hubení škůdců. Zdá se, že je pryč. Ale tento hmyz se vplížil do mého pokoje. Bojoval jsem sám. Učila babičku. Použil jsem 70% octa, hojně potřísněné základní desky, podlahu, skříně - vše, co bylo v místnosti. Na den zavřeli místnost. Přišel jsem, vysílal. Po třech dnech jsem vše opakoval. Tak jsem to udělal třikrát pro jistotu. Pomohlo mi to. Za rok a půl jsem si tento problém nepamatoval

 

Natalia: 06/05/2016 v 09:43

V dětství jsme vynesli brouky z pelyňku. Trvalé mučení skončilo jednou provždy poté, co jsem jednou položil čerstvé pelyňky pod ložní matraci. Udělal jsem to poté, co mi řekli, že pomohla zbavit se velkého množství štěnice domácí.

 

Použití chemických látek

Yana: 11/08/2016 11:34

Dobrý den všem, kteří s touto pohromou bojují! Chci se podělit o své zkušenosti v boji. Najednou se z ničeho nic objevily chyby. Buď přišli z místa, nebo po suterénu obtěžování růže (pronajmeme byt ve 2. patře). Viděl jsem svého otce na posteli - poprvé jsem se setkal s touto špínou, zpočátku jsem ani nepochopil, že to byla chyba, internet pomohl vyřešit druhy hmyzu. Hrůza nepoznala hranice! Je však nutné něco udělat, opět za pomoci lidí, kteří zanechávají zpětnou vazbu. Zifoxovi bylo v obchodě doporučeno - koupila si ho, po tom, co se honila, že četla, že se někdy bugům podaří odolávat drogám. Měli jsme štěstí - neměli imunitu vůči Zifoxovi. Trojnásobné štěstí, že byli jen na gauči, a nebyli nalezeni v nedalekém nábytku. Ale navzdory všemu, postříkala celý byt, každý malý koutek, veškerý nábytek, tapetu od shora dolů, protože lék nezanechává žádné zbytky, jen zápach. Zmizel 3-4 dny. Sedačka byla poprvé vyleptána a druhý den byla vyhozena, vyleptána, aby se larvy a hmyz v bytě nerozptýlily. Dva dny po moření vyletělo několik kusů a posadilo se na tapetu. Ihned, jen v případě, že byly dokončeny s chybou Anti-bug. Četl jsem, že vajíčka štěnice domácí nefungují, ale všechny mé tapety byly nasáklé přípravou, takže neměli šanci. Podle instrukcí, pokud je to nutné, musíte postup zopakovat, dnes, pouhé dva týdny, vše jsem znovu opakoval v celém bytě, i když jsem nepozoroval žádné pohyby (jen pro případ). Zatím se neobjevil žádný živý tvor. Myslím, že vyhráli! Ale stále změníme byt, psychologicky nemůžu být v té hrozné místnosti, kde to všechno začalo. A díky Cixoxu to všechno dopadlo! Doporučuji. Doufám, že váš problém nemá imunitu vůči tomuto úžasnému léku. Hodně štěstí všem!

 

Vyacheslav: 06/09/2016 v 06:58

Rok trpěl chybami, koupil nejnovější nejrůznější prostředky, drahé, stříkal téměř měsíc jednou nebo dvakrát, ale chyby nezmizely dobře. Klopýtl jsem přes tyto stránky a přečetl si články o tom, jak bojovat efektivněji, uvědomil jsem si, že je nutné kombinovat prostředky. Kromě toho jsem nazval místní parazit dezinfekční centrum, řekli mi, že pokud máte chyby v bytě na celý rok, pak je nepravděpodobné, že něco jiného vám pomůže kromě Tetrix. A že je používají ve vzácných případech, právě tak jako já. Řekli, že je nutné pouze pečlivě ošetřit celý byt tímto jedem, stříkat všechny objekty, zespodu, nad zdmi, stropy, podlahami - vše. A zavřete všechny dveře a okna pevně a odejděte na jeden den alespoň z bytu. Co jsem udělal. Jen já jsem přidal dvojnásobnou sazbu k jednomu litru vody, ne jak to bylo psáno v instrukcích. A navíc Karbofos, také dvojnásobný kurz, přidán do stejné krabice s Tetrix. Zpracovává se jednou týdně po dobu jednoho měsíce. A já vám řeknu, že už tři měsíce nejsou žádné štěnice.Ano, zároveň, v bytě předem, všechny praskliny v podstavcích a dírách ve stěnách, kde jsou průchody potrubí prasklé.

 

Bitten Anonymous: 08/04/2014 v 00:26

Máme štěnice domácí na 2 roky, vyzkoušela spoustu věcí, ale nepomohla. Život během těchto dvou let byl jen HELL! Klopýtla jsem na recenzi, kde ten chlap říkal, jak účinně zabil brouky pomocí Medilis Tsiper. Koupil jsem si 2 lahve po 50 ml a hněvem, všechny jsem mlčel 100 ml na 3 litrovém kanistru, vyhnal rodinu z domu, odložil všechno, co bylo možné, vybavil se v plné míře ochranou a začal jed! Vzal jsem kartáč 10 cm a jako kněz běžel kolem domu šťastně v očekávání zázraku, pracoval na všech stěnách, štěrbinách, nábytku, oblečení, podlaze, tlačit! PROHLÁŠIL jsem VŠECHNO, ŽE NENÍ KONZERVOVANÉ A POMOCÍ S POTŘEBEM! Teď sedím v respirátoru na gauči namočeném v „oblíbeném“ štěňátku a tito darebáci kolem mě tančí velmi podivně a padají! ) Jsem šťastná! Teď mám touhu koupit 1 litr tsiper a udělat z toho cyperovou koupel, abych vylil toto svaté řešení z hadice po celém domě, aby tyto chyby ještě více trpěly!

ps: Žertoval jsem o koupeli a nástroj je super, efekt je viditelný pouhým okem 🙂

pps: Políbím všechny ty, kteří přišli s tímto úžasným jedem! )

 

Sergey: 04/02/2014 v 18:34

Tam byla tato infekce před rokem, jak se zdálo šílené nemám spáchat. Celý internet jsem si přečetl široko daleko, nevyžadoval jsem sanitární stanici, protože byt je pronajímán. Zbavil jsem se všech aerosolů, které jsou na trhu, utrácel spoustu peněz a nervů a ani jeden nepomohl. Pak koupil Karbofos na zahradních podnosech, koupil také respirátor, protože jed je škodlivý pro člověka. Přípravek rozptýlil vodou, 4 ampulky na 2 litry vody a postříkal všechno, co se jim dostalo za pomoci obvyklého stříkání pana Muscle. Pokud existuje mnoho chyb, pak PALAC může být smíchán s CARBOPUS (lze ho také zakoupit). Zavřel všechna okna a dveře a vydal se na 12 hodin na procházku, vyrazil ven ven, ten zápach se samozřejmě během týdne rozptýlil, no, raději ho nechte smrdět než hlodat. Lidé doporučili, aby po 2 týdnech postupovali znovu, ne, protože jsem jich měl jen málo. A pah pah až do tohoto dne nejsou. Celý postup mě stál s respirátorem 10 dolarů. Vyzkoušejte to, nebude to horší.

Mimochodem, po zpracování ani mouchy do mého bytu nepronikly dva měsíce, ale zapomněl jsem na partyzány Prusaků a sousedů. Všechno, co se plazí a mouchy, zemřelo.

 

Mary: 05/02/2014 v 20:46

Zbavil jsem se štěnice domácího pomocí prachu "Clean House". Dlouho jsem nemohl pochopit, kdo mě kousal, bylo tam 8-12 kousnutí a že jsem překvapivě kousl celý den, což je důvod, proč jsem nemohl pochopit, kdo ??? Všichni říkali, že štěnice beruška kousají jen v noci (lidé to nevědí!) A jednou večer se rozkládající se postel rozeznala „bug“, manžel se rozběhl a okamžitě řekl, že to byla chyba (ani jsem nevěděla, jaký je to parazit).

Ráno jsem šel a koupil sprej Clean House. Herbal 3 krát: výsledek je nulový, bylo to, jako by byly ještě více nenávistné. Nespal jsem v noci, protože mě prostě jedli (nedotýkali se mého manžela a dcery), dokonce jsem spal s rozsvícenými světly a nezastavil jsem je, pořád jsem se probudil a všichni se tiše plazili po polštáři a dece.

Pak jsem si koupila prach, prodavačka mi poradila, vzala jsem jednoduchý štětec a vynechala všechny spoje a švy na gauči, zadní stěně a na dně, pak pokropila sokl a „malovala“ tapetu za pohovkou. Vzal jsem do pokoje 2 balíčky. Udělal jsem všechno, když bylo okno zavřené, pak jsem zavřel místnost a šel tam jen druhý den, vyčistil to, jen zanechal prach na soklech. Týden jsem tiše spal, pak tam byly tři kousnutí - čekal jsem na to, jak jsem četl, že nic neberu vejce a objeví se nové chyby. Opět jsem provedl léčbu, jen s jedním balíčkem, jen jsem umyl základní desku a pokropil ji novým prachem a šel kolem švů pohovky. Tentokrát ani nechodili spát do jiné místnosti, žádné další kousnutí. Prach ležel na pátém měsíci! Hurá, uplynuly téměř dva měsíce, všechno je v klidu!

 

Boha: 07.28.2014 v 06:48

Nejprve jsem se s bytem zacházel s nástrojem Hangman, brouci začali dýchat. Každé 4 dny byly zpracovány po dobu 2 týdnů. Začali vylézt do stropu a záclony z jedu a hledali čistý vzduch, a já jsem je z nich strčil z pistole.

Po dvou týdnech začal být Karbofos používán, první den používání se ze všech trhlin objevily chyby a začali zemřít na podlaze. V noci jsem je otrávil a je nutné vypnout světla, protože chodí ve tmě. Po Karbofos jsem zavřel místnost až do rána, a pak vyslal druhou místnost a kuchyň. Malathion aplikoval třikrát týdně.

Všechno je čisté, ne jedno stvoření. Ale omlouvám se za pavouky, že také zemřeli, jsou to nepřátelé štěnice domácí, chyby spadají do jejich sítí a umírají.

 

Elena: 17.7.2015 v 21:56

Měli jsme štěnice, před 2 lety, noční můry stále sní! Obecně platí, že kousají naše děti, přišli k nám od sousedů. V noci jsme vstali, shromáždili děti a šli k mámě. Téměř druhý den s nimi začal bojovat. Obecně, všechno bylo ošetřeno Karbofosem, všechny prádlo bylo vymazáno, ale to nepomohlo. Po 2 týdnech bylo vše znovu zpracováno, navíc jsem všechny škrábance a přístupy k lůžkům umyl mýdlovou vodou, abych si umyl jejich cesty, a tam, kde je to možné, se rozšířily, pelyněk a konečně se objevil výsledek. Smazali jsme je, ale stále si je pamatuji s velkou hrůzou.

 

Anna: 04/20/2016 v 16:49

Pomohl mi šampon pro kočky a psy z klíšťat a dalších tvorů. Voní normálně. Ploštice obecná byla všude, především v postelích, ve štěrbinách stropní desky a za sokly. Zředil velké množství šamponu do vody na hustou pěnu a promočil postel, dávat pozor na místa hromadění štěnice domácí. Je možné propchikat přímo z koště. Pěna prošla trhlinami dlaždice, soklu zashshikivaet. Umírali z tohoto šamponu. Vyzkoušejte to!

 

Alina: 23.10.2016 v 00:21

Dobrý den, díky za nápad šamponu. Koupil jsem si šampon - první věc, která mě zaujala v oddělení „Vše pro zvířata“. O šamponu je napsáno, že z blech a štěnice domácí ... Neříkám, že to voní příjemně, nějak nějak jedovatě. Ale chci si všimnout 100% akce! Díky, kdo tady o něm napsal. A pak alespoň pláč. Jednou jsem vyčistil pohovky hadříkem a rukavicemi, rohy ... Za půl hodiny bylo tolik mrtvých brouků. Ale tady se ještě někde objevily blechy. Přímo nějaká invaze. Blechový šampon nefunguje. Koupím aerosol Raptor od klíšťat, blech a ploštic ... Univerzální, ze všech najednou. Děkujeme všem, kteří zde napsali a poradili. Jste moji zachránci! A ani nálada nebyla. Dokonce i kousnutí v noci štěnice. Sedací soupravy, mimochodem, stále žehlily na nejvyšší teplotu a všechny prostěradla a povlečení. Doporučuji nyní i šampon, to je skutečná spása! Nyní, pro prevenci, jsem také popshikayu ze základní desky postřikovač a všechny rohy.

 

Anonymní: 19/19/2016 v 09:41

Denis, 5 litrů vody 50 gramů Forsythe. Všude promazh, na třípokojový byt 500 gramů vlevo. A pak zavřel všechna okna a dveře, přidal dobrý sporák - v bytě někde od 50 stupňů, možná víc. Hodiny 8 pak vysílaly a neumývaly podlahu déle než měsíc. Výsledek od jednou. Více než 10 měsíců, se zbavil.

 

Alexander, 26 let: 09/07/2015 v 08:02

Přinesl jsem štěňátko od kamaráda, dva nebo tři týdny jsem byl v hořkosti. Mám treshku, rozhodl jsem se zavolat brigádu mistrů, zpracovali jeden z mých pokojů, kde v zásadě to byli jen oni. Po zpracování maximálně o týden později jsem viděl mastnou chybu - zabil jsem ho! Poté, co už tři týdny nikdo není viditelný, nejsou žádné nové kousnutí ... Nápravou byl Fufanon, takže zatímco já chválím a jsem spokojen s výsledkem. Tentýž den jsem seděl celou noc v místnosti, ve které je postříkal tímto prostředkem. A tak uplynul měsíc, živý, zdravý, nic se nezvedlo. Nástroj je super, doporučuji! A zavolejte brigádu na záchrannou síť, v tomto případě nemůžete ušetřit peníze.

 

No: 02.22.2015 v 18:05

Dobré odpoledne Také v našem bytě se tyto parazity objevily! Než jsem jen neotrávil: s malým Mášem as tuláckým Goetem a Katem a Raptorem. Vše bez úspěchu. Kamarád dal radu, jak se této infekce zbavit.Za poslední 3 měsíce jsme tiše spali a nejsme rušeni více chybami. Co jsme udělali: koupili jsme kouřové bomby z brouků. Na základě 1 kusu na 14 metrů čtverečních. metrů V našem bytě jsme dali 5 ks. Dáma není umístěna v kuchyni a WC s koupelnou. Zavřeli všechna okna, dveře, takže tam nebyl žádný návrh a dělal všechno podle instrukcí. Ráno před odjezdem do práce, v 8.00. V 17.15 jsem přišel domů z práce, ten pach už v bytě už nebyl. Další den v sanitární epidemiologické stanici jsme koupili des. Řešení Extermin-F. To je profesionální lék na štěnice domácí. Den po ošetření kouřových bomb jsme všichni zpracovali des. prostředky (kde obvykle žijí chyby). 3 měsíce klidně spíme. Neexistují žádné chyby!

 

Catherine: 10/08/2016 v 16:58

My taky, máme chyby, nazývané služba dvakrát, žádný smysl - tam byly pshiknuli, pak pshiknuli, rozvod za peníze. Udělal jsem všeobecné úklid doma, vyhodil pytel z vysavače, protože tam byly pohodlné. Vyžehlil jsem všechno oblečení železem s vysokou teplotou, složil je do vzduchotěsných sáčků, zabalil je, koupil si ochranný oblek na jedno použití, respirátor, rukavice a všechno zabalil. Rozdělte „karbofos“ podle instrukcí a stříkejte vše, co může být, každou mezeru. A tohle mě stálo 1500 rublů. Jednoho dne jsme opustili dům a nechali všechna okna otevřená. Pach byl samozřejmě, ale lépe než štěnice domácí. O dva týdny později byl postup opakován (nutně v období těhotenství larev). Teď je to jako špatný sen.

 

Victoria: 12/08/2016 v 02:32

Bojovali jsme s nimi po dobu 4 měsíců, vyměnili 2 lůžka, provedli opravy, ale to bylo všechno zbytečné. Dichlorvos, Kat, experti - nulový smysl. Ale pak se můj manžel sám otrávil, karbofos, už rok míru a ticha od těchto parazitů. Po jedu dne 4-7 se objeví, bude se zdát, že jich je ještě víc, ale jsou blázni o jedu. O týden později se opakovali a nakonec zmizely chyby.

 

Anonymní: 03/31/2015 v 18:19

Nějak jsme dostali tyto chyby, uprostřed noci jsem se napil a našel. Moje panika nepoznala hranice)) Ve stejnou noc jsme s manželem nesli pohovku do popelnice. Pak ve třech hovorech byl celý byt postříkán dichlorvosem - a nebyly žádné chyby.

 

Ruslan: 06.24.2015 v 02:29

V mém případě (dvoupatrový dům, ložnice - ve druhém patře) pomohlo chemické zpracování. prostředky (červené dichlorvos, karbofos, práškové FAS a dokonce obyčejná křída od švábů) a tráva pelyněk a tyran. Naplnili prázdná místa za skříněmi a pod postelemi, položili je na police do skříní, do polštářů a pod matrace. Aerosolová chemie zpracovávala praskliny v podlaze, v základových deskách, zásuvkách, spojích v lůžku (musela být odšroubována pro zpracování a pak znovu sestavena), praskliny pod skříněmi, křižovatka a spoje schodů schodů atd. Suchá chemie se rozlévala přes sokly, pod skříněk, noční stolky. Zadní stěny a spodní povrch skříněk, nočních stolků, spodních stran schodů schodišť, smyček schodišť, prahů, rámů dveří a oken atd. Byly potřeny křídou. Po aerosolovém ošetření na den nevstoupili do ložnic, dveře byly po obvodu lepeny krycí páskou. Musel jsem spát dvě noci v jídelně a v hale, na pohovce a skládacích postelích, na čerstvě dušeném prádle. O den později vysílali ložnice a v případě potřeby udržovali mokré čištění. Ale nechal suché chemie, stejně jako tráva na místech obtížných pro lidi.

Znepokojující, ale pomohl. Hlavní věc je zpracovat všechny sousední místnosti najednou. Nutně, a sousedé, také, pokud jsou, ve stejné době.

 

Susanna: 12/18/2015 v 03:06

Koupit znamená "Cucaracha". Každý, kdo se s takovým problémem setkal, pomohl! Vyplňte celý byt s nimi, efekt nebude dlouho v příchodu. Nástroj, samozřejmě, voní, ale všechno, jako v návodu, a po 6-8 hodinách nebude žádný zápach. Po 2 týdnech opakujte. Ve třech různých apartmánech čelí a nikdy neuspěl přesně tímto způsobem.

 

Anonymní: 26.11.2016 v 3:20

Padl na štěnice v pronajatém bytě. Už vyzkoušeli všechny druhy prostředků, ale dojem je, že mají odolnost vůči všem pyretroidům a dokonce i lékům obsahujícím cypermetrin.Pastelka "Masha" je zabije, ale ne všechny. To samé s jinými léky. Před nákupem si prostudujte tabulky účinných látek a formulací insekticidů.

A přesto je nutné zpracovat, snížit jejich počet a lokalizovat. Máte-li teplokrevná zvířata nebo ptáky, dejte je někomu, dokud se nebudete moci vypořádat s štěňaty. Neubližujte je ani sami. Nechte to - riskujete otravu, nebo se chyby budou jíst a množit.

Buďte trpěliví, připravte se na překonání deprese - případné chyby, které nabobtnají z jejich kousnutí, mohou být během několika dnů řízeny do deprese ze slabosti.

Trajekt nebude všechno zpracovávat, ale něco bude zničit. Možnost pohybovat se a „čekat na ně, aby zemřeli hladem“ je lepší nezkusit - nebezpečí, že je s nimi přepravíte, je příliš velké. Brouci jsou extrémně houževnatí, mají mnoho různých vzorců chování (někteří kousají téměř ve spánku během spánku, jiní v uzavřeném, nějaký skok ze stropu, čtvrtý skus i během dne a tak dále). Dospělí bez jídla mohou žít celý život - asi 18 měsíců. Oplodněné samice mohou oddálit těhotenství a reprodukovat, když se objeví jídlo.

Další - uvolněte dostatek místa v místnosti. V tomto místě na podlaze budete spát na nafukovací gumové matraci. Kupujeme speciální non-sušící lepidlo, např. NoRat, například od myší. Absolutně netoxický, ale tak lepkavý, že ho otřete, je nejlepší získat ne jemnou stolní solí. Od rozpouštědla pouze z vlny nebo benzínu. Pásky z mušek obecně v rozpětí - testoval jsem, chyby jsou schopny je překonat. Podlepte podlahu podél obrysu papírovou páskou, naneste vrstvu lepidla o tloušťce 2-3 mm na pásku. Všechny praskliny a poškození podlahy uvnitř tohoto obrysu jsou opatřeny lepící páskou. Je-li podlaha tmavá - přemýšlejte, jak ji osvětlit, ideálně téměř bílou (ano i s filmem). Nafoukněte matrace a spát na nich uvnitř těchto kontur. V dopoledních hodinách, pokud jsou kousnutí, můžete se podívat přes matrace a ložní prádlo, a to, co je nemožné vidět, je alespoň do večera v mrazáku od -18 do -20. Jako možnost - trouba, ale to je extrémně nebezpečí požáru. Ujistěte se, že vše má dobrý čas na zmrazení. Myšlenka je, že krev uvnitř opilého brouka zamrzne a rozbije ji. Zkontrolovali jsme to sami - ve stejné místnosti je „čistý“ po dobu 4 měsíců

To znamená, že sami jsou návnadou. Neexistují žádné další návnady pro štěnice domácí! Vzory chování štěnice domácí jsou velmi odlišné, a proto si pozorně přečtěte slova "pomáhá kontrolovat počet štěňat." To je, někteří jedinci a opravdu vylézt do návnady, ale jiní to ani nevěnují pozornost.

Zde doporučují lehké oblečení a lehké prostěradla. Listy - praxe ukázala, že jsme shromáždili maximální počet štěňat z tmavého vínového listu ráno. Froté ručníky jsou také účinné místo polštářů. Pokud je podlaha lehká a kolem neodolatelného obrysu, pak se alespoň malé a střední brouky schovávají v oblečení a ložním prádle. Je těžké nalákat velké - je třeba čekat asi 1,5 měsíce, než se dostanou tak hladoví, že se rozhodnou překročit konturu. Nějaký klacek, ale ne dost.

Chemie, podle mého názoru, je neúčinná a má mnoho vedlejších účinků: alergie, ospalost, zvýšené vypadávání vlasů, může být smrtící pro domácí zvířata.

Udělejte to tak, aby se k vám mohli volně dostat uvnitř obrysu, skákat z pohovek, stolů, jiného nábytku, ale zpět - pouze lepidlem. Dokonce i hladové chyby neskočí vodorovně a tyto 2-3 mm lepidla jsou pro ně neodolatelné.

Další z účinných metod - nalákat chyby na pohovky, a pak zabalit pohovky s polyethylenem, ale bez trhlin. Odřízneme místnosti, kde jsou od zbytku: lepící pásy jsou na podlaze blízko východů a obvyklá plastová páska je na stěnách, stropu a nohách nábytku. Ploštice štěňata na něm sklouznou.

Pokud neexistují žádné překážky, a už jste nebyli pokořeni alespoň měsíc - pak se můžete domnívat, že se vám podařilo zvládnout štěnice domácí. Období krmení pro štěnice domácí - od denní až po 5-7 dnů pro dospělé, 30denní jednotlivce.Pamatujte, že 20% lidí ani necítí kousnutí. A chyby je kousají a úspěšně se rozmnožují. Oddělte takové lidi, když zkontrolujete, jsou tam chyby, nebo už zemřeli.

Letos v létě jsme se zbavili tohoto odpadu, ale zdá se, že v říjnu od sousedů přicházejí nové. Už se ptali, ale je přirozené, že sousedé budou mlčet a je nepravděpodobné, že by se dohodli na štěňatech - spíše se budou bát hádek a soudních sporů. Nejhloupější bude vinit vás všechny a dokonce bude ohrožena.

Zde je to dobré i špatné, že ve skutečnosti nikdo nemůže nic dokázat. Případ, kdy jste právě vstoupili, a stovky štěňátek žijí tam několik let, nemůžete ani zvážit - je těžké si je nevšimnout a necítit je při pohledu na byt.

Přeji vám sílu a úspěšný boj s štěňaty!

 

Irina: 13.5.2016 v 13:02

Nevím o tobě, ale kat mě zachránil před štěňaty. Nemohla je dostat na dlouhou dobu, byla to nějaká noční můra ... Mučila mě dvěma procedurami. Zpočátku jsem vše zpracoval, včetně věcí, a po týdnu jsem ho znovu zpracoval, ale už jen štěrbiny a pohovku s postelí. Po prvním ošetření jsem pod pohovkou našel 10 velkých brouků, ani jsem si nemyslel, že jich je tolik, myslím, že se někde schovávali uvnitř pohovky. Do týdne další dva spatřili mrtvé. O týden později si všimla maličkosti, zřejmě to byla klopiki, která se vylíhla ze spár. Ihned provedla další léčbu. Nešetřil jsem peníze, zředil jsem 3 láhve na litr vody místo dvou. Vůně nebyla silná, nábytek nepokazil ... Poslední dva měsíce jsem spal bez kousnutí a neviděl jsem ani jednu chybu.

 

Anonymní: 06/25/2016 v 05:23

Nejúčinnější prostředek - fenaxin, bezpečný, ale ve velkém množství a se správným použitím. Při pokládce laminátu je nutné pod izolací, není to chamtivý, nalijte fenaxin. Při pokládce panelů na strop, není chamtivý, nalijte fenaxin na každý panel v lžičku nebo kávu. Při lepení tapety, není chamtivý, nalijte fenaxin do lepidla. Nebo když malování zdi nalijte Phenaxine do barvy. Bez toho, aby byl chamtivý, nalijte fenaxin do všech komínů a větrání, přidejte fenaxin do nátěrové hmoty pro okna zevnitř i zvenčí. Proveďte všechny postupy v nejkratším možném čase. Po dokončení všech prací, aniž by byl chamtivý, nalít phenaxine pod matraci a čas od času otočit. Polštáře se lépe mění. Nasypte phenaxin do skříněk na všech policích a zakryjte prášek čistým papírem, na který můžete skládat věci. V pračce při mytí přidejte lžíci fenaxinu. Asi za měsíc zapomenete na noční štěnice jako noční můru. Za měsíc - protože do té doby přepíšete všechny věci. Nezapomeňte namalovat okna z vnějšku každé jaro, přidejte fenaxin do nátěru, aniž by byl chamtivý. To od sousedů k vám neplazilo mřížkou okna otevřeného v létě. Hodně štěstí. Musí se drotět. Ale efekt je úžasný.

 

Eugene: 07.14.2014 v 10:52

Zkoušel jsem karbofos. Nejdřív to pomohlo, chyby téměř zmizely, ale po 3 měsících se znovu objevily. Pak se seznámil známý. I když cena není levná, ale po 7 dnech zmizely. Plně.

Šest měsíců uplynulo od léčby gett. Neexistují žádné chyby. Doporučuji.

 

Vyacheslav: 06/09/2016 v 04:51

Lidé, utrácet peníze na všechny druhy drahých nových fondů, v průběhu roku jsem se snažil téměř všechny nové, tak řečeno, bezpečné přípravy pro člověka, strávil asi 30 tisíc ročně. Ano, přiznávám, že počet obyvatel klesá, ale stále zůstává. Nakonec jsem koupil takové špíny jako Karbofos a Tetrix, jsou toxické a škodlivé. Vzal si od přítele hasiče plynovou masku a všechno prakticky zlikvidoval v bytě, ne jediný nezpracovaný povrch zůstal a ve všech místnostech najednou. Postříkal bohatý, takže všechno bylo mokré. A střídal se během měsíce: jeden týden Karbofos, příští týden Tetriksom. Strávil jsem čtyři ošetření, myslel jsem si, že my sami zemřeme na tyto jedy, ale ne, my jsme vymačkali, ale už dva měsíce už nejsou žádné chyby. A tak jsem trpěl téměř rok se všemi druhy drog.Upřímně píšu, protože chyby jsou opravdovou válkou a je v něm těžké vyhrát a přežít, ale je to možné. Během roku jsem přestal spát, jíst, myslel jsem si, že už mám byt na prodej nafig a koupit si další. Teď spím klidně, ale někdy mám v nich strašné sny a chyby.

 

Julia: 01/07/2017 v 03:08

Lidé, mám strach, jak jsem s těmito brouky trpěl dost. Kusali děti, jen hrstka je zabila v dětech, nespal až do rána. Vypálil jsem všechny nosohltany kyselinou octovou tak, aby jen děti neskryly (vůně je velmi štiplavá)! Tohle jsme se nepokoušeli zničit! Dokonce objednal inzerovaného Pest Reject - vše za nic. Ale pak jsem narazil na příběhy lidí o Karbofosu, že všechno z něj zmizí a všechno podobné. Ale neodvažovala se nařídit, rozhodla se konzultovat se svou matkou. A řekla mi, že s Karbofosem také otrávila v zahradě, jen on byl jako prášek a musel být zředěn. Vzal jsem si tento Malathion, který stojí 30 rublů a rozdělil celé balení o 250 nebo 300 gramech vody. Obecně se ukázalo, že je to tak nechutná věc, že ​​jsem sám skoro otráven. Mějte na paměti, že ošetření by mělo být prováděno uvnitř: okna by měla být mírně otevřená, části těla by měly být zcela zavřené (i vlasy), brýle by měly být nasazeny na oči a masku na nos a ústa (vzal jsem to v lékárně). Potřebuješ manipulovat všude. Zpracoval jsem pshikalku na květiny za sokly a přímo jsem nalil dovnitř, celá postel byla posazena, za tapetu, strop, za skříněmi - a několikrát. Počet štěnice domácí se snížil, ale rozhodl jsem se, že se toho nevzdám - zpracoval jsem ji po 3 dnech. A pak se silně postříkala aerosolovým Varanem. A teď, pah-pah-pah, spíme tiše 5 měsíců.

 

Elsa: 04/09/2015 v 03:00

Také jsem se poprvé setkal s štěňaty v roce 2006, kdy jsem si pronajal pokoj ve společném bytě, byl jsem vyděšený, protože jsem je nikdy neviděl. Nespala jsem celou noc, ráno jsem se zeptala svého souseda, řekla, že je nemá ve svém pokoji. Koupil jsem si sprej Combat, Dichlorvos, masti z krve sajícího. Kropil jsem všechno, co jsem mohl, pomazal jsem se mastí, oblékl si pyžama a dokonce i ponožky. Bylo léto, otevřel jsem okno a tak jsem spal. Brouci nevyčnívali a dokonce týden zmizeli. Ukazuje se, že přeběhli k sousedovi: začala je pronásledovat, znovu se rozběhli ke mně. Opět jsem celý proces opakoval a už utekli navždy, protože tam bylo spousta místností, ve kterých se mohli pohybovat. Mimochodem, Kombat aerosol musí být odebrán přesně ten, který ničí štěnice domácí, jsou jiné.

 

Anonymní: 08/25/2014 12:31

Pomáhá, jak! Před týdnem došlo k invazi krveprolitíků (zřejmě se sousedé honili), načrtl jsem několik „Mášů“ kolem hejna a předstíral, že spím. O hodinu později zapnul světlo a pozoroval následující obrázek: hmyz, který šel na noční lov, který stál v hlouposti, namísto toho, aby se rychle postavil na nohy, který se v šíleném umírajícím následku plazil sotva sotva, narážející do sebe. Chytil jsem některé z těch posledních a položil je na stůl k dalšímu pozorování, ale ani tam neukázali nic srozumitelného, ​​postupně odezněly, ležel na zádech, jeden po druhém, a pomalu se táhli tlapkami, a tak ostudně zemřeli na uspořádání. Nakonec, když ztratili o mě zájem, byli posláni do popelníku. A ti, kteří řídili estonské kluziště, nezůstali dlouho v hlouposti, ale prostě hloupě vypnuli, spadli a udělali hromadný hrob, nejprve na křižovatce boku pohovky a vlastně hejna, a nakonec v posledním bodě registru v břiše vysavače . Je třeba poznamenat, že tento boj není první. Před dvěma lety přišli ke mně tito „hosté“, ale pak jsem byl v panice, zuřivě proletěl místy, zděšen nedostatkem vyhlídek na boj (zřejmě autoři jsou zaměstnanci společnosti, která chodí a otráví tato a podobná zvířata). A konečně se zastavil u „Mashy“, ale začal podnikat, a proto musel bojovat déle, ale za 2-3 týdny úplně zmizeli. Škoda, že jsem nechtěl uříznout kus křídy, hodit ho do sklenice a spustit pár hmyzu do téže kunstkamery! No, pro takový výzkum jsem se nenarodil, co tady můžeš dělat!

 

Oksana: 06/01/2015 v 01:07

Použili dravce na štěnice domácí, a pak s Mášou všechno postrádali, jak je napsáno v článku. Pomohlo to! Jednou za měsíc aplikujeme tuto pastelku, abychom zabránili soklu za pohovkami.

 

Pablo4es: 12/08/2016 v 20:55

Kdo zaútočí na štěnice domácí, buďte trpěliví. Koupil jsem si byt ve starém domě. Jezdil jsem tam už v noci, začal mýt všechno, našel štěnice domácí. Celá partie, až do čtvrté hodiny ráno běžela kolem s taškou a držela tyto tvory rukama. Příští ráno jsem se probudil - pohroužený démony, na gauči a kolem bylo hodně krve. No, přirozeně jsem je zabil. Ihned šel koupil bělost, karbofos prášek (40 rublů) a sprej. Obecně vzal sokl, mezi stěnou a podlahou byly velké mezery, umyl všechny kakaové bělidlo a naplnil celou místnost karbofosem, stačilo dvě balení prášku. Veškeré oblečení a věci zabalené do pytlů na odpadky. Obecně to moc nepomohlo, chyby se zmenšily, nebyly vůbec viditelné, ale v noci se kousaly. Začal odstraňovat tapetu a je tu spousta těchto šílenců. Koupil jsem si další karbofos, sundal tapetu - vyhodil z okna a pracoval na zdi a praskliny s karbofosem. Později jsem si koupil mashku (10 rublů), promnul jsem ji na struhadle a smíchal s vodou, zaplnil všechny praskliny. Koupil jsem si pěnu a okamžitě naplnil v bytě všechny praskliny, které by mohly vést od sousedů. Koupil jsem dravce pro štěnice domácí (250 rublů) a vzal si obložení z gauče, pracoval jsem to všechno dobře (na gauči nebyly žádné překvapení, ale jen v případě). Všechny mezery jsou pokryty cementem (250 rublů). Všechno jsem potřísnila mashinkou (spala jsem v koupelně během všech procedur a hojně se zacházela s levnou kolínskou vodou (brouci netolerují kruté pachy). Viděl jsem bug na schodišti - nebyl jsem líný a umyl si podlahu s bělidlem.Žiju a raduji se za týden, nejsou žádné chyby, nikdo kousnutí (divoké blaženosti) Byt byl zachráněn, všichni zemřeli, i když zápach byl hrozný.

 

Antilopa Leon: 09/25/2016 v 00:34

Dobrý den všem! Brouk je malý, ale páchnoucí. Strašně kousají. Oni kousnutí opravdu selektivně, mám první krevní skupiny, nájemníci ve stejném bytě jsou odlišné. Přišel jsem navštívit své známé, trpím a jsou pokryty kousnutí a sousedé jsou téměř v žádném případě. Bojuji s hmyzem (šváby a štěnice domácí) stejně účinně v různých obytných oblastech a různých regionech země podle stejného schématu. 1. Kupuji „Masha“ křídu (levný nákup). 2. Vložil jsem ji do částí (roztržených) mezi listy papíru (noviny a tak dále), navalte malou křídou nahoře válečkem nebo skleněnou lahví a otočte malou křídou na prach. 3. Výsledný prach se nalije do nádoby (prázdného) z dětského prášku (nákup v lékárně) a opylovat pravděpodobná místa hromadění parazitů oblaky uvedené chemické látky. Švábi jsou okamžitě otráveni, vystoupí ze všech úkrytů, vylezou na stěny a ochromí pád na zem. Ten, kdo obdržel malou dávku, poběží, aby infikoval ostatní šváby, jak komunikují, dotýkají se antén a navzájem pravidelně olizují antény do úst. Ploštice štěňata jsou pomalejší, ale i když se otravují, vylézají ze svých úkrytů proti zdím - znamení jejich otravy. Zpravidla se chyby bojí osvětlení, ale v dope už chápou málo a vylézají na zdi. Neshromažďujete je v této době, mnoho infikovaných chyb se musí dostat do hnízda a rodiny a infikovat každého, kdo je tam. Komunikují v tranzitu s jinými štěňaty a infikují je podél cesty. Po 3 - 4 dnech opylování prostor znovu, to je pro vejce dříve položené parazity. Larvy se z nich po smrti rodičů vylíhnou, samy se otravují a jejich chovný řetězec bude přerušen. Jsem rád, že se po použití mé metody řešení špatných parazitů probudíte ráno a nebudete mít kousnutí od štěnice domácího a plazících se švábů. Nedoporučuji rozmazávat stěny a sokly s malým Mashou, kapely nejsou příliš estetické, zatímco parazit se k nim dostane. A všechny živé bytosti by měly neustále dýchat a pohybovat se po opylovaném povrchu pro tyto malé tvory - nevyhnutelnou záležitost.Všechno dobré a hodně štěstí v boji proti nepřátelům člověka, kteří si nevyberou zemi bydliště, pohlaví, národnost a věk své oběti.

 

Yasha: 16/16/2016 v 10:39 hod

Koupil jsem tento výrobek v mé vesnici (Fufanon) v obchodě, kde se prodávají semena a hnojiva. Balení do 20 rublů. nákladů. Hmyz k nám přišli skrze přátele, vyšlechtěli jsme je z prvního ošetření.

 

Olga: 12/09/2015 v 11:00

Dobré odpoledne Chci vám říct, jak jsme se vyrovnávali s štěňaty. Zpočátku, že jsme se nejen snažili - hromadu digox, karbofos a aerosoly. Začali jsme bojovat po celém vstupu, koupili - KUKARACHU (skvělý nástroj). Soused koupil v obchodě. Aby však bylo dosaženo účinku, byl vytvořen velmi koncentrovaný roztok (celá láhev o objemu 1,5 litru teplé vody). Hodně štěstí.

 

Irina: 07.14.2014 v 16:18

Nevěřím! Myslel jsem, že by se rozvedla, ale Xulat mikro náprava opravdu funguje. Je to prostě kouzlo, doporučuji, já sám ještě nevěřím, že nejsou, že tato noční můra skončila! Děkuji moc. Kamčatka.

 

Svetlana: 09/22/2014 v 06:39

Nelze se zbavit štěňátek pomocí lidových prostředků - to bylo ověřeno na sobě. Bojoval několik měsíců, nebyl tam žádný život. To pomohlo: 1) koupil pastelky z švábů Masha a vynechal všechny spoje mezi panely, rohy stěn, všechny klouby na pohovce (kde žili brouci), 2) koupil 3 plechovky Raptor od hmyzu, vyčistil všechny potraviny a pokropil veškerý nábytek v byt, všechny těžko přístupná místa, oblečení (po tom jsem všechno otřel!). O dva dny později, opakoval. Voila! Zbavil jsem se jich. Doporučuji.

 

Dim sum: 10/12/2015 v 10:11

Během studií žil v hostelu. A takové neštěstí se mi stalo. Je s nimi opravdu těžké se vypořádat, vyžaduje to spoustu času, úsilí a nervů ... Obecně jsem si koupil tašky na odpadky a jiné plastové nádoby, roztřídil jsem a zabalil všechny věci (a je třeba se s nimi velmi opatrně zabývat, protože nejsou tak snadné si je všimnout). Všechno bylo v balíčcích: knihy, oblečení, všechno, co bylo možné. Takto lokalizovaná "oblast".

Pak to začalo ... Každý večer, než jsem šel do postele, jsem se rozhlédl po posteli a udělal všechno, co jsem mohl, s octem, uzeným, rozprášenou chemií jako „bojový super sprej“ (jako tady uprostřed fotografie) a nic mu nepomohlo.

Ale mohl bych se zbavit. Koupili jsme "velitele" s přítelem (měl také takový problém). Podle mého názoru je tento lék na bramborák Colorado prodáván v malé zkumavce se žlutým víkem a zeleninou na štítku. Zapálil ji vodou, ošetřil pokoj. Všechno ostatní bylo zima (nevím, kolik stupňů, ale nechal jsem okno otevřené a šel studovat, pak jsem strávil noc s přítelem - jen pro případ, že bych se chtěl chránit před tímto jedem, ale soused zůstal přes noc v místnosti - živý). Opravdu pomohl, žádná reklama.

Obecně jsem je už nikdy neviděl. Ale stejně, nervy se okamžitě neobnovily, teď a pak se třásly, s podezřením, že se někdo plazí ... Stručně řečeno, je to hrůza) A může se dotknout každého. Vzpomněla jsem si na celý život, jak jsem s nimi bojovala.

 

Láska: 05/28/2015 v 01:40

Dobrý den Chci se podělit o to, jak jsme se zbavili tohoto zla. Přinesli jsme známé chyby. Snažili jsme se, zdálo se nám, všechno, co bylo možné. Po plevelech uplynuly 2-3 dny a vylétli znovu. Po dobu tří měsíců jsme s manželem vstali v noci a jen je rozdrtili (aby děti nebyly pokousány). Vylezli na všechno, co můžete - zdivo je nenajdete. Odtrhli tapetu, odtrhli sokl, lemovali dveře. Zpracovaný Kombat, Reid, Raptor (sprej a parní fumigátor) - výsledek je nulový. Vyhodili matrace, dvě pohovky - zdálo se mi, že jsou všude. Samozřejmě, že byli mnohem menší, ale ... Když jsem viděl kousnutí na děťátko, málem jsem ztratil mysl. Šel jsem do železářství, koupil jsem karbofos (stojí asi 50 rublů) a Varan. S dětmi jsme se přestěhovali do velké místnosti (kam jinam není) a honili je. Úplný zápach. Dveře jsme zapečetili obyčejným plastem a páskou tak, aby nedocházelo k smrdí. 3 dny nechodily do místnosti. Pak všechno umyli a udělali totéž s velkou místností. Spíme dobře měsíc a půl! Můžete se jich zbavit, pokud opravdu chcete. Přeji vám hodně štěstí.

 

Mary: 30.11.2016 v 02:09

Bydlíme s nimi 4 roky, nemůžeme je zabít. Řekni mi, prosím, kde se prodávají karbofos? V lékárnách se to děje?

Elenka: 12/01/2016 v 19:44

Karbofos se prodává především v obchodech jako „Vše pro zahradu“. Doporučujeme vzít do skleněných lahví! A zřeďte ho více, než je uvedeno v návodu. Nezapomeňte na respirátor a gumové rukavice. Moje rada pro vás, Maria: Před zahájením léčby karbofosem mějte na paměti, že má velmi štiplavý zápach a všechny věci, výrobky je třeba složit do zapečetěných pytlů. Pak promývejte na 90 stupňů, nejlépe na všech. A předtím, všechny mezery a spoje pokrývají tmelem nebo tmelem!

Žila jsem s těmito stvořeními 4 měsíce, je to hrozné. Soucitím s vámi tolik ... 4 roky je příliš mnoho. Umím si představit, kolik vajíček položí, což je ještě horší. Mary, zapomněla jsem! Po dvou týdnech je důležité znovu zpracovat! A v prvním, že v druhém pronásledování je třeba jít minimálně 4-7 dnů, jinak, bohužel ... Je to karbofos. Hodně štěstí v této obtížné záležitosti. Máte-li otázky - možná napište, než vám pomůžu)) Nedoporučuji vám zavolat na Sanitární a epidemiologickou stanici - otráví ji stejným karbofosem (nebo jeho ekvivalentem - fufanon).

 

gama: 12. září 2014 v 22:09

Otázka: Asi před 30 lety, po přestěhování do nového bytu, dostali od sousedů, kteří s nimi táhli infikovaný nábytek, štěnice domácí a šváby. Zpracovaný sokl, praskliny atd. Výsledek byl pozitivní.

O šest měsíců později byl „útok“ opakován, zvýšená koncentrace. Neexistují žádné chyby a švábi, ale pokud je vysoká vlhkost v létě, prší trvalý pach karbofosu. Může to být 30 let po aplikaci? Děkuji.

Anonymní: 06.24.2015 v 12:27

Totéž. Vůně karbofosu je věčná.

 

Eugene: 11/20/2016 v 23:52

Koupit “Averfos”, “Antiklop blokáda”, “důvěrný” nebo jiné profesionální prostředky, a jed. "Pshikalki" typu "Get", "Medilis" a podobně odpadky nedoporučuji. Rok trápí štěnice domácí. Než prostě nebyl otráven. Koupil prof. znamená - a Chánova štěnice ...

 

Edward: 07/11/2015 v 01:16

Studoval v Petrohradě v SPSUHU, žil v prvním hostelu v chovu. mezi Park Aviators a Park vítězství. Bred chyby. Hodně štěnice domácí! Úlevou jsem vypadala jako oranžová a skvrnitá. Dezinsekce byla provedena dvakrát - nepomohlo to! Jako výsledek, spolubydlící - můj jmenovec - koupil dva válce dichlorvos a postříkal je celou cestu dolů až k dnu - já jsem vyděsil, tak říkat. Vstoupil do místnosti jako smrtelný. Poté se stalo: malé stvoření vylézalo z nory a posadilo se na zdi. Ručně jsme je chytili (v žádném případě nevyvíjíme tlak - jejich kolegové utekli do pachu krve) a spálili je. Nejzajímavější bylo v tom druhém: pokud vím, chyba není královská šelma a pro vrchního velitele nejsou žádné chyby (jako královny včel). Ale po události s dichlorvosem, spolu s malými věcmi, se dvě tlusté stvoření vynořily na zdi, velmi podobné těm, které se vyskytly, ale každých 8-10 krát více! Po dichlorvianských procedurách a chytání všech tvarin, které byly viditelné - ne jeden bug kousnutý před koncem studia!

 

Dmitry: 02/07/2016 v 18:11

A narazil jsem na tento problém ... Ve 4. patře žije nad námi mnoho Uzbeků. Mají v bytě kompletní Kildym ... Jsem si jistý, že k nám z nich přišli. Dvakrát jsme nazvali disinsector - výsledek je nulový. V důsledku toho vyhodili pohovku a židle, našel jsem je za tapetou a obrázkem. Jednou týdně postříkal nápravu jedním, pak jiným („Combat“) - nakonec zmizel.

 

Své komentáře a zpětnou vazbu můžete zanechat v dolní části této stránky (v poli s poznámkami).

 

 

K záznamu "Osvědčené metody ničení štěnice domácí, která vykazovala vysokou účinnost" 4 komentáře
  1. Ludmila:

    Ze zprávy, že v bytě, který jsem pronajmout, tam byly chyby (!), Jsem se dostal do skutečné paniky. Zpočátku se jich snažili zbavit s pomocí prostředků z obchodu, ale výsledek byl negativní. Po 5-6 měsících se noční můra opakovala. Včera volal profesionály. Drahé (placené 3500), ale doufám, že se zbavím štěnice domácí. Zacházelo se s mlhou.

    Odpovědět
  2. Lucy:

    Žijeme s beruškou už půl roku. Jezte jen mě! Nespavost, psychóza, podrážděnost. Ztrácím se na mysli husband Manžel spí vedle něj a jedí jen já. Volal speciální službu již 3 krát! Pokaždé, 10 tisíc rublů. Zpracovány různými prostředky: provedeny kontroly plynu a bariéra. Nic nepomáhá. Již 4 krát přišel, zdarma, protože je to neskutečné, nechápu, odkud se plazí! Už vyhodili dvě lůžka - brouci seděli hluboko v otvorech, kde byly šrouby utaženy. Teď spím na matraci na podlaze, jako zadek. A to není legrační. Máme slušnou rodinu, neustále čistíme byt. Každý týden zpracovávám ocet s podstavcem a dětskými postýlkami a bastardi vylézají z ničeho a jedí mě. Nic nepomáhá! 🙁

    Odpovědět
  3. Irina:

    Dobré odpoledne Bydleli jsme s štěňaty (není známo, odkud pocházejí) po dobu 3 měsíců, a to byl HORROR. Pravda, občas jen kousají svého manžela, mě, když tam nebyl. Ale mám pro ně strašný odpor, sotva jsem to toleroval. Volal SES 2 krát, otrávil Kukarachey, výsledek je nula! Pak si přečtěte recenzi o šamponu z klíšťat u psů (175 rublů za 250 ml). A koupil jsem to. Navíc, když jsem řekl prodávajícímu, za jakým účelem jsem ho koupil, poradila ampulce (20 rublů za kus, rozvedených 1,6 litrů). Koupil a oni. Tyto ampule se používají (z příběhů kupujících), stříkající na koberec (když nejsou zvířata, a blechy i nadále kousat). Oni jsou voláni “Deltsid”.

    Manžel včera hodil celý ten lektvar a pokropil vše, co je možné a nemožné (téměř ne smrdí). Mimochodem, když se toto řešení rozstříkne na chybu, povzdechne si pár vteřin a tělo se vyprázdní - řešení to vyschne. Dnes jsme tiše spali, ještě neviděli jednu chybu, ale i když vidím, mám na skladě láhev a 3 ampulky. To mě stálo všech 300 rublů.

    Aktualizace k 28.8. 18 Z radosti, kterou nás tato stvoření už neskryjí, napsala pozitivní recenze. Ale všechno je trochu špatné. Pravdou je, že se k nám nedostanou, hloupě 2-3 kusů plazících se na zdi během dne! Ale vždycky jsem postavil "Deltsid", jednou nasypal na brouk a vyschl. Dříve v komentářích jsem četl, jak je žena kompletně zničila pomocí jediného šamponu (ve stropní tašce, soklu, pohovce). Zdálo se, že tam byly spony, viděla je a zničila je přímým zásahem. My, jako, žádné pokládání, 2 zničili sami. Stříkali jsme všechno! Až na tapetu. Ale stále máme chyby, nejspíše ve stropě, i když jsme to také zpracovali. Ale rozhodně doporučuji, abyste si vyzkoušeli šampon a ampule (ekonomicky a efektivně), najednou někdo pomůže úplně je zničit. Hodně štěstí všem.

    Odpovědět
  4. Dmitry:

    Tady je můj příběh o tom, jak se zbavit štěňátek. Rybaření na živou návnadu!

    Začátkem července si všiml pár šišek na zádech. No, ten komár kousl, přemýšlel ... Příští den, druhý, pak další a další, o týden později, byla celá záda v červených bodech. Vzory a cesty kousnutí nebyly, jako by komár kousal, s jediným rozdílem, že strašně "svědící" neprošel 2 týdny. Nechtěl jsem otrávit, jsem citlivý na chemii. Všechny vyčerpané, dokonce koupil parní generátor, procházel všemi "obilovin" míst v bytě. Přesunul se do jiné místnosti. Takže tato stvoření jsou strašně chytrá - po chvíli mě tam dokonce dostali. A kousněte jen mne, žena a syn se nedotkli.

    Neviděl jsem v bytě žádné shluky a osamocené chyby, nikdy jsem neviděl tyto plazy v mém životě. Přehrabávala jsem všechny šaty, nábytek a matrace. Nikde tam nebyla žádná stopa. Dlouho jsem zhřešil směrem k jiným parazitům, protože kousnutí nebylo jako kousnutí štěnice domácí, jak se říká na internetu - bez stop, odděleně a dokonce i ve formě zapálených linií (jako od škrábanců). Pak se objevily všechny stejné cesty kousnutí. Pak není pochyb. Přesně štěnice domácí!

    Použil jsem NOHAHAU: na úzkém proužku lepenky (1 metr) jsem nalepil proužek obyčejné lepicí pásky a vynechal jsem ji lepidlovou stopou z pasty na lepidlo hlodavců. Uložte past do blízkosti postele. Samotné lůžko se posunulo 5 cm od stěny, noha lůžka také dala čtvercové lepidlo ze švábů. Samotná matrace byla zabalena do natahovací fólie a na ní byla také oboustranná páska. Vrátil se zpět do své bývalé pastičky, a tyhle bastardy se zjevně vrátily za mnou.

    Sečteno podtrženo: v prvních dnech jsem chytil čtyři zvířata na pasti. Všechny brouky různých velikostí a barev, stejně jako pár švábů, mravenců, drobných mouch a blech na hromadu. Nikdo jiný nenarazil. Spal jsem dva měsíce - ne jediné sousto! Myslím, že už neexistují štěnice, ale teď se bojím spát bez pastí

    Odpovědět
Zanechte svůj komentář

Nahoru

© Copyright 2013-2019 cs.bedbugus.biz

Použití materiálů z webu bez souhlasu majitelů není dovoleno

Zásady ochrany osobních údajů | Uživatelská smlouva

Zpětná vazba

Inzerenti

Soubor Sitemap

Bed chyby

Švábi

Blechy